Cotletele de porc la cuptor ale lui John umplute cu Gouda afumată și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cotletele de porc coapte ale lui John umplute cu Goudan afumat și slănină. Această rețetă face 2 porții cu 1015 calorii, 81G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Încercați Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină, Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină, și Cotlet de porc umplut cu Bacon și Gouda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați brânza Gouda, slănina, pătrunjelul și 1/8 linguriță de piper negru împreună într-un castron.
Tăiați fiecare cotlet de porc dintr-o parte prin mijloc orizontal până la 1/2 inch de cealaltă parte. Deschideți cele două părți și întindeți-le ca o carte deschisă. Umpleți amestecul de brânză în fiecare buzunar și închideți; fixați cu o scobitoare de lemn. Înveliți fiecare cotlet de porc umplut cu ulei de măsline.
Bateți oul într-un castron.
Amestecați firimiturile de pâine, sarea și piperul negru după gust într-un bol separat. Înmuiați cu grijă fiecare cotlet de porc umplut în ou; apăsați tăiați în amestecul de pesmet până când este acoperit uniform.
Așezați Cotletele de porc pâine într-o caserolă de 9x13 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Garnisiți Cotletele de porc cu măr cu miez, ceapă verde și struguri roșii.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.