Cotletele de porc la cuptor ale lui John umplute cu Gouda afumată și slănină

Cotletele de porc la cuptor ale lui John umplute cu Gouda afumată și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cotletele de porc coapte ale lui John umplute cu Goudan afumat și slănină. Această rețetă face 2 porții cu 1015 calorii, 81G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Încercați Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină, Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină, și Cotlet de porc umplut cu Bacon și Gouda pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați brânza Gouda, slănina, pătrunjelul și 1/8 linguriță de piper negru împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
GoudaGouda
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați fiecare cotlet de porc dintr-o parte prin mijloc orizontal până la 1/2 inch de cealaltă parte. Deschideți cele două părți și întindeți-le ca o carte deschisă. Umpleți amestecul de brânză în fiecare buzunar și închideți; fixați cu o scobitoare de lemn. Înveliți fiecare cotlet de porc umplut cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4
Bateți oul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Amestecați firimiturile de pâine, sarea și piperul negru după gust într-un bol separat. Înmuiați cu grijă fiecare cotlet de porc umplut în ou; apăsați tăiați în amestecul de pesmet până când este acoperit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați Cotletele de porc pâine într-o caserolă de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Garnisiți Cotletele de porc cu măr cu miez, ceapă verde și struguri roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Struguri RoșiiStruguri Roșii
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista