Cotlete De Vițel De Anghinare
Cotletele de vițel de anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 410 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, cotlet de vițel, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cotlete De Vițel De Anghinare, Ragout De Anghinare De Vițel, și Involtini De Vițel Și Anghinare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați grăsimea din Cotletele de vițel. Frecați ardeiul crăpat peste cotlet.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați cotletele și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți cotletele din tigaie; pune deoparte. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Așezați ardeiul gras verde și următoarele 4 ingrediente în tigaie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se amestecă inimile de anghinare. Întoarceți cotletele în tigaie, lingând amestecul de anghinare peste Cotletele de vițel. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când vițelul este fraged.
Se presară pătrunjel tocat.
Bacsis: ne-a plăcut culoarea vibrantă pe care ardeii grași portocalii, roșii și galbeni au dat-o acestui fel de mâncare, dar puteți folosi și o singură culoare de piper.