Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de pui cu sos de tarhon-ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 541 calorii, 48G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână snap pean și ridichi saut, cățel de usturoi, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de pui cu sos de tarhon-ciuperci, Cotlete de pui cu sos de tarhon-muștar, și Cotlete de pui cu sos de vin de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți primele 6 ingrediente într-o cratiță; se aduce la fierbere. Gatiti 6 minute sau pana se reduce la 1 1/4 cani.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Îndepărtați solidele cu o lingură cu fante; aruncați.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Tăiați jumătățile de piept de pui pe jumătate orizontal pentru a forma 8 cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
4
Se presară uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Așezați făina într-un vas puțin adânc; dragă pui în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați 1 lingură de ulei și 1 linguriță de unt în tigaie; se învârte până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați 4 cotlete în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de ulei, 1 linguriță de unt și 4 cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați ciuperci și ceapă; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12
Adăugați amestec stoc; se aduce la fierbere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb într-un castron mic. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în amestecul stoc; gatiti 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și tarhon. Puneți sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire