Cotlete de porc umplute cu piper
Cotlete de porc umplute cu piper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 464 de calorii, 40 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Pentru 2,29 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită pâine, ceapă, cățel de usturoi și cotlete de porc. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ cotlete de porc cu ardei, cotlete de porc frecate cu piper și cotlete de porc cu ceapă și ardei.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderență acoperită cu spray de gătit, călești ardeiul roșu și ceapa în 1 linguriță de ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Se amestecă cuburile de pâine, ardeii iute și porumbul; gătiți încă 2 minute.
Transferați într-un castron; se amestecă cu brânză.
Tăiați câte un buzunar în fiecare cotlet de porc tăind felii aproape până la os; umple cu umplutură. Asigurați cu scobitori dacă este necesar.
Se presară cotletele cu sare și piper.
Ungeți aceeași tigaie cu spray de gătit; adăugați uleiul rămas. Gatiti cotletele la foc mediu 5-7 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc. Reduce caldura; acoperiți și gătiți încă 5-8 minute sau până când un termometru pentru carne arată 160°. Aruncați scobitorii înainte de servire.