Cotlete De Porc Umplute Cu Pesto
Cotletele de porc umplute cu Pesto sunt un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 299 calorii, 32g de proteine, și 17g de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 188 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de oțet balsamic, cotlet de porc, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete De Porc Umplute Cu Pesto, Cotlete De Porc Umplute Cu Pesto, și Cotlete De Porc Umplute Cu Pesto.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Amestecați brânza feta, pesto de busuioc și nuci de pin într-un castron. Folosiți vârful unui cuțit ascuțit de dezosare sau de tăiere pentru a tăia o fantă de 3 inci în partea laterală a fiecărui cotlet de porc, la 2 inci adâncime și la 1/4 inci distanță de os, pentru a face un buzunar pentru umplutură. Umpleți Cotletele de porc cu umplutură de pesto și fixați-le cu scobitori.
Se amestecă piper negru, oregano, usturoi, fulgi de ardei roșu și cimbru într-un castron mic; frecați ambele părți ale fiecărui cotlet cu amestecul de condimente.
Așezați cotletele într-un vas de copt superficial.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cotletele sunt rumenite și umplutura este fierbinte, aproximativ 40 de minute. Un termometru de carne cu citire instantanee introdus în centrul umpluturii ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).
Periați cotletele cu oțet balsamic și coaceți până când oțetul formează o glazură, încă 5 minute.