Cotlete De Porc Umplute Cu Brânză
Cotletele de porc umplute cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 605 calorii, 41G de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, zahăr, escarole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spanac și brânză de capră umplute cotlet de porc, Brânză albastră-cotlete de porc umplute cu pere, și Brânză albastră, slănină și cotlet de porc umplute cu arpagic.
Instrucțiuni
Se dizolvă 1/4 cană de sare și zahărul în 3 căni de apă caldă într-un bol mare. Introduceți un cuțit de decojit în partea curbată a fiecărui cotlet de porc pentru a face un buzunar adânc, de aproximativ 2 inci lățime. Înmuiați cotletele în saramură, aproximativ 5 minute. Între timp, tocați mărunt escarolul și usturoiul. Aruncați cu 2 linguri ulei de măsline și sare și piper după gust.
Scoateți cotletele din saramură și uscați-le. Îndoiți fiecare felie de brânză și puneți-o în buzunarul unui cotlet de porc, apoi umpleți cu amestecul de escarole.
Ungeți carnea de porc cu ulei de măsline, presărați salvia și condimentați cu sare și piper.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Căutați carnea de porc în loturi, întorcând o dată, până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați fasolea și 1/3 cană de apă în tigaie, răzuind orice bucăți rumenite; condimentează cu sare și piper. Întoarceți carnea de porc în tigaie, acoperiți și gătiți la foc mediu până nu mai este roz, încă 5 până la 7 minute.
Serviți carnea de porc cu fasolea.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.