Cotlete De Porc Umplute
Cotletele de porc umplute sunt un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, mere granny smith și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cotlete De Porc Umplute, Cotlete de porc umplute III, și Cotlete De Porc Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie mare până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Saut mere, șalotă și ghimbir în picături fierbinți 5 minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc; se amestecă salvie.
Se amestecă împreună amestecul de mere, slănină și brânză într-un castron.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare cotlet de porc, tăind, dar nu prin cealaltă parte pentru a forma un buzunar.
Presărați ambele părți și buzunarul fiecărui cotlet de porc cu sare și piper. Puneți amestecul de mere uniform în buzunare și fixați-l cu murături din lemn.
Gatiti Cotletele de porc, in 2 loturi, in ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 1-2 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Așezați Cotletele de porc într-o tigaie ușor unsă sau într-un vas mare de copt puțin adânc.
Coaceți la 425 timp de 25 până la 30 de minute sau până când ați terminat.