Cotletele de porc înăbușite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 954 calorii, 62g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $5.91 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți amidon de porumb, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare includ Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate.
Instrucțiuni
1
Faceți orez conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
2
Între timp, în tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte. Gatiti usturoiul si Cotletele de porc in ulei 4 pana la 5 minute pe fiecare parte sau pana cand Cotletele de porc se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Într-un castron mic, amestecați supa și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă peste Cotletele de porc; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și gătiți 10 până la 15 minute sau până când carnea de porc nu mai este roz și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 F.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.