Cotlete De Porc Picante Marinate

Cotlete De Porc Picante Marinate
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc picante marinate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 230 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime. 117 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. Un amestec de zahăr brun, sos de chili, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc Picante Marinate, Cotlete De Porc Marinate, și Cotlet De Porc Marinat Cu Soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare resigilabilă, amestecați împreună sosul de soia, sucul de lămâie, zahărul brun, sosul de chili și praful de usturoi..
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2
Puneți Cotletele de porc în pungă, sigilați cu grijă punga și marinați timp de 6-12 ore la frigider. Întoarceți punga aproximativ la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Aranjați Cotletele de porc pe grătarul ușor uns și gătiți 5 până la 7 minute pe fiecare parte, până când temperatura internă atinge 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista