Cotlete de porc pentru care să trăiești

Cotlete de porc pentru care să trăiești
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați Cotletelor de porc să trăiască pentru o încercare. Această rețetă servește 4 și costă 2,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 515 calorii. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de ciuperci, ceapă, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlete de porc pentru care să trăiești, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Prosciutto de ierburi pe cotlete de porc "carne de porc pe carne de porc".

Instrucțiuni

1
Topiți scurtarea într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Înmuiați Cotletele de porc în ou bătut, apoi dragați în făină. Gatiti in tigaie fierbinte, intorcand o data pentru a rumeni ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați Cotletele de porc într-un aragaz lent și aranjați ceapa feliată peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Se toarnă supă și lapte peste carne și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CarneCarne
LapteLapte
SupăSupă
4
Acoperiți și gătiți la maxim timp de 4 până la 5 ore sau la minim timp de 8 până la 10 ore.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista