Cotlete de porc pentru aragazul lent
Cotletele de porc pentru aragazul lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 268 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Dacă aveți ketchup, usturoi, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Această rețetă este plăcută de 2156 de gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete dulci de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent, și Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați Cotletele de porc în aragazul lent.
Combinați ingredientele rămase și turnați peste Cotletele de porc.
Gătiti la setare scăzută timp de 6 ore, până când temperatura internă a cărnii de porc a atins 145 grade F (63 grade C).
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic locurilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau