Cotlete de porc neumplute

Cotlete de porc neumplute
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Cotlete de porc neumplute. Această rețetă face 2 porții cu 1168 de calorii , 75 g de proteine și 30 g de grăsime fiecare. Pentru 5,84 USD per porție , această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână amestec de umplutură de pui, cotlete de porc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Rețete similare includ cotlete de porc la grătar cu ananas , cotlete de porc umplute la cuptor și cotlete de porc cu brânză .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați la un 8-in. vas pătrat de copt; se presară cu amestec de umplutură. Într-un castron mic, combinați laptele, supa și piperul; se toarnă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când un termometru arată 160°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista