Cotlete de porc murate cu mămăligă Parmigiano moale

Cotlete de porc murate cu mămăligă Parmigiano moale
Cotlet de porc murate cu Parmigiano moale Polentan este un fără gluten felul principal. O porție conține 666 calorii, 48G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze de dafin, semințe de fenicul, semințe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 73 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Mămăligă Parmigiano Moale, Carne de porc în trei moduri: cotlete de porc murate, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, și Scarpiello de pui cu mămăligă Parmigiano moale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Pentru a face saramura: într-un recipient mare, adăugați toate ingredientele și amestecați pentru a combina. Scufundați Cotletele de porc în saramură și dați-le la frigider timp de 3 zile. După 3 zile scoateți cotletele din saramură, aruncând saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Rotiți marginea grasă a fiecărei cotlete de porc cu polenul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Polen De FeniculPolen De Fenicul
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați porks tăiați ușor pe grătarul preîncălzit sau pe tigaia pentru grătar. După 3 până la 4 minute rotiți cotletele la 90 de grade pentru a crea semne minunate de grătar. Grătați cotletele încă 3 până la 4 minute, apoi întoarceți-le și repetați procesul. Dacă cotletele par să ardă, mutați cotletele într-o parte mai rece a grătarului pentru a permite un timp de gătit mai lung fără a arde. Așezați cotletele în sus, astfel încât marginea de grăsime să fie în contact cu grătarul pentru a croi marginea de grăsime, acest lucru va face, de asemenea, polenul de fenicul foarte aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Polen De FeniculPolen De Fenicul
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți Cotletele de pe grătar și lăsați să se odihnească într-un loc cald înainte de servire. Coacerea cărnii ar trebui să fie aproximativ medie până la medie și foarte suculentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se servește cu mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
7
Într-o cratiță de dimensiuni medii, aduceți laptele, apa și frunza de dafin la fiert. Se condimentează generos cu sare, aproape până la punctul de condimentare. De unde știi că ești acolo? GUSTĂ! Când a ajuns la fierbere, amestecați încet polenta în stropi mici. Odată ce toată polenta a fost încorporată, reduceți căldura la mediu și treceți imediat la agitare cu o lingură de lemn. Gătiti polenta timp de 30 până la 40 de minute, adăugând apă dacă polenta devine prea groasă pentru a o slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Când polenta este bine gătită, ar trebui să arate cremoasă și să nu se simtă pietroasă pe limbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
9
Scoateți-l de pe foc și amestecați Parmigiano și mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10
Serviți-l imediat sau așezați o foaie de folie de plastic chiar pe suprafața mămăligii pentru a preveni formarea unei piele pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Adăugați puțină apă în Mămăligă și încălziți la foc mic până la mediu amestecând constant pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateExpert
Gata În73 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista