Cotlete De Porc La Grătar Cu Piersici La Grătar

Cotletele de porc la grătar cu piersici la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 355 calorii. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de piper, oțet de cidru, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Rețete similare sunt Cotlete De Porc La Grătar Cu Piersici La Grătar, Cotlete de porc uriașe la grătar cu sos de grătar dulce de piersici, și Cotlet de porc cu sos de grătar de piersici.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați 2 piersici în jumătate; pune deoparte. Tăiați gros piersica rămasă. În blender sau robot de bucătărie, puneți piersica tocată, sosul de grătar, oțetul și mierea. Acoperi; proces până la omogenizare. Rezervați 1/2 cană sos pentru servire.
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper. Periați cu atenție uleiul pe grătar.
Puneți carnea de porc pe grătar la foc mediu-mare.
Periați 1/4 cană sos pe carne de porc. Acoperiți grătarul; gatiti 4 minute. Întoarceți Cotletele de porc; periați cu 1/4 cană de sos.
Așezați jumătățile de piersici, tăiate cu părțile în jos, pe grătar. Cover grill; gatiti 4 minute sau pana cand termometrul de carne in centrul cotletelor de porc citeste 145 F si piersicile sunt fragede.
Scoateți carnea de porc și piersicile de pe grătar; tăiați fiecare jumătate de piersică în 3 pene.
Serviți pene de porc și piersici cu sos rezervat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.