Cotlete de porc la grătar cu unt de arțar ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 837 de calorii, 60 g de proteine și 42 g de grăsimi fiecare. Pentru 6,41 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, zahăr brun, nuci pecan și ceapă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal scump. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 68%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc de arțar la grătar, Cotlete de porc de arțar la grătar și Cotlete de porc la grătar cu glazură de arțar și afine.
Instrucțiuni
1
Intr-o cratita mare, caliti ceapa verde in 1 lingura de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați suc de mere; gatiti pana scade la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Se adauga smantana, siropul, sare si piper; gatiti pana scade la jumatate si amestecul este ca un caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Adăugați untul rămas, câte 1 lingură, amestecând până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Într-o tigaie mare, gătiți merele, ceapa, untul și zahărul brun la foc mediu timp de 3 minute sau până când ceapa este crocantă, fragedă și merele se înmoaie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se presară cotletele cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
7
Ungeți fiecare parte cu ulei. Grătiți, descoperit, la foc mediu, timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 145°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
8
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Reîncălziți untul de arțar și merele glazurate. Împărțiți merele în patru farfurii; acoperiți fiecare cu două cotlete și un sfert din untul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arțar
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cotlete de porc în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 110 de dolari.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.