Cotlete de porc grecești cu miere și lămâie

Miere grecească și cotlet de porc de lamaie ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.92 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 427 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați condimente grecești, coaste, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc Grecesc, Cotlete De Porc În Stil Grecesc, și Cotlet De Porc În Stil Grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert.
Așezați carnea de porc pe raft în tigaia broiler. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Periați amestecul de miere uniform pe vârfurile cotletelor de porc.
Carne de porc cu vârfuri de 4 până la 6 inci de la căldură 7 până la 8 minute, întorcându-se o dată și perindând cu amestec de miere, până când nu mai este roz când este tăiat lângă os. Aruncați orice amestec de miere rămas.