Cotlete de porc glazurate cu arțar cu varză de Bruxelles

Cotletul de porc glazurat de arțar cu varză de Bruxelles este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 526 calorii. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cotletul de porc, muștarul dijon, ghimbirul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Glazurată Cu Arțar, Varză De Bruxelles Glazurată De Arțar-Dijon, și Varză De Bruxelles Glazurată Cu Arțar Și Slănină.
Instrucțiuni
Condimentează ambele părți ale cărnii de porc cu sare și piper negru.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc în tigaia fierbinte și gătiți 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc. Într-un castron mediu, amestecați împreună sirop de arțar, muștar, 3 căței de usturoi și ghimbir.
Adăugați sosul în tigaie și aduceți la foc mic.
Adăugați cotlete la lichidul fierbinte, acoperiți și gătiți 5 minute. Descoperiți și fierbeți încă 5 minute, până când sosul se reduce și carnea de porc este gătită.
Între timp, într-o altă tigaie, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Adăugați varza de Bruxelles și cățelul de usturoi tocat rămas. Condimentează cu sare și piper.
Se sotează până se încălzește, aproximativ 5 până la 7 minute.