Cotlete De Porc Gingered
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cotletele de porc Gingered ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 307 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de gingerroot, cotlet de porc tăiat în centru, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Carne de porc Gingered și sparanghel, Muschiulet De Porc Gingered, și Muschiulet De Porc Gingered.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din cotlet; pus deoparte.
Poziționați lama cuțitului în vasul mini-robot de bucătărie; adăugați gingerroot și următoarele 4 ingrediente. Procesați 10 secunde sau până la netezirea, răzuirea părților laterale ale bolului procesorului o dată.
Se toarnă într-o pungă de plastic rezistentă, cu fermoar.
Adăugați cotlete; sigilați punga și agitați până când cotletele sunt bine acoperite. Marinați la frigider cel puțin 4 ore, întorcând punga ocazional.
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați cotletele pe raft; grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până când este gata.