Cotlete de porc cu sos de ierburi
Cotlete de porc cu sos de ierburi este un fel principal fără lactate . Pentru 24,58 USD per porție , această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 493 g de proteine , 96 g de grăsimi și un total de 3000 de calorii . Această rețetă servește 2. Un amestec de făină, apă, cotlete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ cotlete de porc la grătar cu ananas , cotlete de porc umplute la cuptor și cotlete de porc cu brânză .
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați făina, boia de ardei și pudra de usturoi. Pune deoparte 2 lingurițe de amestec de făină pentru sos.
Adăugați cotletele la amestecul de făină rămas; se agită pentru a acoperi.
Într-o tigaie, rumeniți cotletele de porc în ulei timp de 4 minute pe fiecare parte.
Transferați într-o unsoare puțin adâncă de 1 qt. vas de copt.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se amestecă amestecul de făină rezervat până se omogenizează; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se rumenesc usor. Se amestecă treptat în apă.
Adăugați bulionul, busuiocul și cimbru. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Se toarnă peste carnea de porc.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 25 de minute. Descoperi; se presara cu rosii.
Coaceți încă 5-10 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în carnea de porc arată 160° și roșia sunt încălzite.