Cotlete de porc cu smântână Margie
Cotletul de porc cu smântână al lui Margie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 531 calorii, 33g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper, cotlet de porc, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Încercați Cotlete De Porc Cu Sos De Smantana, Cotlete de porc cu smântână și sos de ciuperci, și Cotlete de porc cu muștar și sos de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt cu spray de gătit.
Amestecați făina, sarea și piperul într-un vas superficial. Apăsați cotletul de porc în amestec pentru a acoperi.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare și rumeniți Cotletele de porc pe ambele părți. Într-o cratiță la foc mediu-mic, bateți împreună bulionul de pui, oțetul, smântâna, zahărul, savurosul și frunzele de dafin. Aranjați Cotletele de porc în vasul de copt pregătit.
Se toarnă sosul peste Cotletele de porc.
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.