Cotlete de porc cu salsa de nectarine

Cotlete de porc cu salsa de nectarine
Cotlete de porc cu salsa de nectarine durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 1,92 USD per porție. O porție conține 214 calorii, 27 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Un amestec de pudră de chili, coriandru, cotlete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este solid. Cotletele de porc cu salsa de nectarine, cotletele de porc cu condiment de nectarina si muschiul de porc cu salsa de avocado cu nectarina sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Frecați pe ambele părți ale cotletelor de porc. Într-o tigaie antiaderență mică acoperită cu spray de gătit, gătiți cotletele de porc în ulei la foc mediu-mare timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când sucurile sunt limpezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se scoate pe un platou de servire si se tine la cald.
3
În aceeași tigaie, combinați salsa și fructele tartinabile. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; gătiți și amestecați la foc mediu timp de 1 minut. Se amestecă nectarinele, coriandru și oregano; gătiți 2-3 minute mai mult sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura
NectarinăNectarină
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosurile dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rieslingul „Bass” NV Bully Hill Vineyards. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
NV Bully Hill Vineyards „Bass” Riesling
NV Bully Hill Vineyards „Bass” Riesling
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate38
Revista