Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Cotletele de porc cu Salsan de afine. Această rețetă face 4 porții cu 342 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Un amestec de afine, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlete De Porc Cu Salsa De Piersici, Cotlet de porc BBQ cu Papaya Salsa, și Cotlete De Porc Cu Salsa De Mango.
Instrucțiuni
1
Radeți 2 linguri de coajă dintr-o portocală; puneți deoparte coaja rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Peel și secțiunea portocale peste bol procesor de alimente pentru a prinde sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați coaja portocalie, secțiunile portocalii, afinele și următoarele 3 ingrediente; procesați până se toacă grosier, răzuind părțile laterale, dacă este necesar. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.