Cotlete de porc cu pesmet de salvie și lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați Cotletele de porc cu pesmet de salvie și lămâie. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 601 calorii, 82G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pesmet, muschi de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Cutite De Pui Cu Lămâie-Salvie, Cutite de filet de porc cu salvie și Pecan, și Cutite de filet de porc cu salvie și Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. feliați carnea de porc în 8 cotlete subțiri.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Condimentați carnea de porc cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Gatiti carnea de porc pana se rumeneste, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Puneți sosul de roșii peste carnea de porc. Într-un castron mic, combinați pesmetul, Salvia, coaja de lămâie, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; presărați uniform peste sos. Prăjiți până se clocotește și se rumenesc, 10 minute. Între timp, umpleți o oală mare cu apă rece.
Adăugați sarea rămasă și aduceți la fierbere.
Adăugați fasolea verde și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți-le și scufundați-le în apă rece pentru a se răci.
Se scurge din nou și se aruncă cu rucola.
Se servește cu carnea de porc.Bacsis: pentru a adăuga aromă fasolei verzi și rucolei, aruncați-le cu unt și o stoarcere de lămâie. Pentru 1/2 kilogram de fasole verde, folosiți 2 linguri de unt topit nesărat și 1 lingură de suc proaspăt de lămâie.