Cotlete de porc cu pesmet de salvie și lămâie

Cotlete de porc cu pesmet de salvie și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați Cotletele de porc cu pesmet de salvie și lămâie. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 601 calorii, 82G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pesmet, muschi de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Cutite De Pui Cu Lămâie-Salvie, Cutite de filet de porc cu salvie și Pecan, și Cutite de filet de porc cu salvie și Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. feliați carnea de porc în 8 cotlete subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Condimentați carnea de porc cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Gatiti carnea de porc pana se rumeneste, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Puneți sosul de roșii peste carnea de porc. Într-un castron mic, combinați pesmetul, Salvia, coaja de lămâie, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; presărați uniform peste sos. Prăjiți până se clocotește și se rumenesc, 10 minute. Între timp, umpleți o oală mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Sos De RoșiiSos De Roșii
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SosSos
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați sarea rămasă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
4
Adăugați fasolea verde și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
5
Scurgeți-le și scufundați-le în apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Se scurge din nou și se aruncă cu rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
7
Se servește cu carnea de porc.Bacsis: pentru a adăuga aromă fasolei verzi și rucolei, aruncați-le cu unt și o stoarcere de lămâie. Pentru 1/2 kilogram de fasole verde, folosiți 2 linguri de unt topit nesărat și 1 lingură de suc proaspăt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Fasole VerdeFasole Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RucolaRucola
LămâieLămâie
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista