Cotlete De Porc Cu Ghimbir Și Mere
Cotletul de porc de ghimbir-mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 434 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.9 pe portie. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, umplutură de plăcintă cu mere, gingersnaps și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza gingersnaps ai putea urma acest curs principal cu Unt Maro Moale Lot Stil Gingersnaps ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Ghimbir De Mere, Cotlet de porc Sous Vide cu gust de mere-ghimbir, și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați un buzunar în fiecare cotlet de porc.
Se presară cu sare și piper. Într-o tigaie mare, se toacă maro în ulei pe ambele părți. Se răcește timp de 5 minute.
Combinați umplutura de plăcintă și gingersnaps; umpleți o parte din amestec în buzunarul fiecărui cotlet. Puneți amestecul rămas deoparte.
Asigurați carnea de porc cu scobitori.
Așezați într-un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de minute. Aruncați scobitori.
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și sucul de mere până la neted. Se amestecă amestecul de umplere a plăcintei rezervate. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
Se servește peste cotlet de porc.