Cotlete De Porc Cu Ghimbir Și Mere

Cotlete De Porc Cu Ghimbir Și Mere
Cotletul de porc de ghimbir-mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 434 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.9 pe portie. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, umplutură de plăcintă cu mere, gingersnaps și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza gingersnaps ai putea urma acest curs principal cu Unt Maro Moale Lot Stil Gingersnaps ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Ghimbir De Mere, Cotlet de porc Sous Vide cu gust de mere-ghimbir, și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați un buzunar în fiecare cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2
Se presară cu sare și piper. Într-o tigaie mare, se toacă maro în ulei pe ambele părți. Se răcește timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Combinați umplutura de plăcintă și gingersnaps; umpleți o parte din amestec în buzunarul fiecărui cotlet. Puneți amestecul rămas deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
4
Asigurați carnea de porc cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
5
Așezați într-un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de minute. Aruncați scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și sucul de mere până la neted. Se amestecă amestecul de umplere a plăcintei rezervate. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se servește peste cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista