Cotlete De Porc Cu Crustă Asiago

Cotlete De Porc Cu Crustă Asiago
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu crustă Asiago. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, cotlet de porc tăiat în centru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete De Porc Panificate Asiago, Cotlete De Porc Umplute Cu Asiago La Grătar Paleo, și Cotlet De Porc Cu Crustă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic; Lira la o grosime uniformă (aproximativ 1/4 inch) folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
2
Așezați albușul de ou într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
3
Combinați panko, brânză, sare și piper într-un vas puțin adânc. Înmuiați carnea de porc în albuș de ou; dragă în amestec panko, apăsând ușor cu degetele pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BrânzăBrânză
PiperPiper
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați carne de porc; gatiti 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor. Strângeți 1 pană de lămâie peste fiecare cotlet de porc; presărați fiecare uniform cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista