Cotlete de porc Calypso
Rețeta Calypso Pork Chops poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 264 de calorii, 29 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 2,11 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Un amestec de oțet de orez, sos de soia, papaya și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 56%. Încercați Cotlete de porc Calypso pentru, Mușchiu de porc Calypso și Cotlete de porc la cuptor cu usturoi + COTLETE DE PORC GRATUITE pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați primele șase ingrediente. Se aduce la fierbere, amestecând des până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
Turnați 1 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga cotlete de porc. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; pune la frigider peste noapte.
Turnați marinada rămasă într-un castron mic pentru ungere; se acopera si se da la frigider.
Într-un castron mare, combinați ingredientele salsa.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Scurgeți și aruncați marinata. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Prăjiți carnea de porc, acoperită, la foc mediu sau coaceți la 4-5 inchi de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 145°, ungeți frecvent cu marinada rezervată.
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.