Cotlete De Porc Bătute La Grătar

Cotletele de porc bătute la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 8 porții cu 658 calorii, 45g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul de grătar cu fum de miere, sosul de grătar cu fum de miere, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc La Grătar, Cotlet De Porc La Grătar, și Tailandez Cotlet De Porc Gratar.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare cotlet de porc în fâșii de 3 x 1 inch și dați deoparte.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime.
Bateți împreună zară, 3/4 cană sos de grătar și ouă într-un bol. Dragă bucăți de cotlet de porc în amestec de făină; scufundați în amestec de zară și dragați din nou în amestec de făină. (Dacă făina devine gumă, apăsați doar în bucăți de cotlet de porc.)
Se toarnă ulei la o adâncime de 1 1/2 inci într-o tigaie adâncă sau cuptor olandez; se încălzește la 36
Prăjiți Cotletele de porc, în loturi, 5 până la 7 minute sau până devin aurii.
Scurgeți pe rafturi de sârmă peste prosoape de hârtie.
Se servește cu sos suplimentar de grătar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.