Chili De Vită Roșie

Chili De Vită Roșie
Rețeta Chili de vită roșie poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 5,44 USD pe porție. Acest fel principal are 773 calorii, 75g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați pudra cascabel chile, carnea de vită rotundă de jos, piureul de ardei chipotle și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Chili De Vită Roșie, carnea de vită a tatălui + chili de vin roșu, și Al 10-lea concurs anual de Chili: intrare-Chili roșu.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Presărați carnea de vită cu sare și piper și adăugați o treime din carne în tigaie și sotati până se rumenesc pe toate părțile. Repetați cu uleiul și carnea, drenând orice exces de lichid din tigaie între loturi. Întoarceți carnea în tigaie, presărați chimenul și amestecați bine. Deglazați tigaia cu berea și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand berea este aproape complet redusa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Scoateți carnea din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
În aceeași tigaie, adăugați restul de 1 lingură de ulei în aceeași tigaie și apoi adăugați ceapa și gătiți la foc mediu până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
7
Adăugați ardeii habanero, pasărea Thailandeză, jalapeno și poblano și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
8
Adăugați ardeiul ancho chile, pudra cascabel chile, piureul de ardei chipotle, pudra pasilla chile și pudra New Mexican chile și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Ulei De PiperUlei De Piper
Muschiu De Porc, Impartit In JumatateMuschiu De Porc, Impartit In Jumatate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Adăugați bulionul de pui și roșiile, dați la fiert și gătiți până se îngroașă ușor, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
10
Puree cu un blender de imersie.
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
11
Adăugați carnea de vită înapoi în tigaie, reduceți focul la mediu, acoperiți și fierbeți până când chili-ul este gros și carnea de vită este fragedă, aproximativ 1 oră 15 minute. Dacă chili-ul are prea mult lichid, continuați să gătiți descoperit pentru a se îngroșa, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
12
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata și siropul de arțar și se amestecă până când ciocolata se topește și se combină și se reglează condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
13
Se servește cu cremă de chimen prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema MexicanăCrema Mexicană
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
14
Așezați chimenul într-o tigaie mică de sote la foc mediu. Prăjiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
15
Așezați într-un castron mic. Se amestecă crema și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Crema MexicanăCrema Mexicană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
16
Se pune într-o sticlă de stoarcere pentru servire.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili Con Carne. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare auriu pal, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut nature cava este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Bucătăriiamerican
Revista