Cotlete de porc afine-ananas
Cotlete de porc cu afine și ananas ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Pentru 25,07 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 492 g de proteine, 99 g de grăsimi și un total de 3221 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Mergeți la magazin și luați unt, zahăr, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50%. Rețete similare sunt Cotletele de porc sau Coastele de porc cu sos de ananas și caise, Cotletele de porc sau Coastele de porc cu sos de ananas și caise și Cotletele de porc cu ananas.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc în ulei timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne atinge 160°. Între timp, scurgeți ananasul, sucul de rezervă și 3/4 de cană de ananas (păstrați ananasul rămas pentru o altă utilizare).
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă treptat sucul de ananas și sucul rezervat. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă untul, merisoarele și ananasul rezervat.
Serviți cu carne de porc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Familia Vincent Cremant de Bourgogne]()
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.