Cotlete de miel marinate cu ierburi
Cotletul de miel marinat cu ierburi este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 328 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $7.53 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați 2 lingurițe de mentă, cățel de usturoi, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 65%. Încercați Cotlete de miel cu ierburi încrețite, Cotlete de miel scăldate în ierburi grecești, și Cotlete De Miel De Lămâie La Grătar Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din cotlete; puneți cotletele deoparte.
Combinați vinul și următoarele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adauga cotlete; sac de sigiliu, și marinat în frigider 8 ore, sac de cotitură ocazional.
Scoateți cotletele din pungă, rezervând marinada.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați cotletele pe grătar sau pe tigaia broiler și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Garnisiți cu crenguțe proaspete de rozmarin, dacă doriți.