Cotlete de miel la grătar și homar picant cu piure de grădină
Cotletele de miel la grătar și homarul picant cu piure de grădină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1070 calorii, 69G de proteine, și 71G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.41 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți brânză ricotta, frunze de mentă, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este minunat. Încercați Cotlete de miel la grătar cu piure de anghinare, anghinare crocante pentru bebeluși și măsline Cerignolan, Cotlete Picante De Miel La Grătar, și Cotletele de miel ale lui Ron Siegel cu piure de Sunchoke și marmeladă de ceapă eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți piureul de grădină: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați mazărea, vârfurile de sparanghel și fasolea verde și gătiți până când este verde strălucitor și fraged, aproximativ 3 minute. (Dacă utilizați mazăre congelată, le puteți arunca în ultimul minut pentru a dezgheța.)
Scurgeți, transferați într-un bol cu apă sărată cu gheață pentru a opri gătitul și scurgeți din nou. Salvați câteva bucăți din fiecare legumă pentru a le folosi ca garnitură. Pureați verdeața răcită într-un robot de bucătărie în timp ce turnați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați ricotta și scallions și procesați din nou. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Prin Tort
1
Ungeți Cotletele de miel cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați la foc mediu-mare timp de aproximativ 8 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
8 Salote Mari
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
3
Pentru homar: într-o cratiță mică la foc mic topiți untul cu Roșia, cimbru, sare și piper. Gatiti aproximativ 5 minute pentru a descompune Rosia; deoparte. Înveliți cozile de homar cu ulei de măsline și condimentați-le cu sare și piper. Grătați-le cu coaja în jos timp de aproximativ 5 minute. Întoarceți-le și lingurați o parte din untul de roșii; gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cozi De Homar
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Masline Umplute Cu Piment
8 (U-12) Creveți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți din grătar și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Pentru a servi: lingurați o movilă generoasă din piureul de grădină pe o farfurie.
6
Așezați un cotlet de miel deasupra piureului de grădină și așezați o coadă de homar lângă acesta. Puneți mai mult unt de roșii peste homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
8 Salote Mari
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Masline Umplute Cu Piment
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
7
Încingeți tocatul de miel cu legumele rezervate și câteva frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi