Cotlete de miel la grătar cu sare de lavandă

Cotletele de miel la grătar cu sare de lavandă sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 77 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, cotlet de miel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet de miel cu sare condimentată freca, Cotlete De Miel Marocane Cu Chimen / Sare De Boia, și Picior de miel la grătar cu sare de rozmarin.
Instrucțiuni
Așezați sarea și lavanda într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute sau pana devin aurii.
Scoateți usturoiul din tigaie; aruncați.
Presărați 1 linguriță amestec de sare și piper peste cotlet.
Adăugați cotletele în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți cu sare suplimentară de lavandă, dacă doriți.