Cotlete de miel la grătar cu muștar Porcini
Cotletele de miel la grătar cu muștar Porcini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 79 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, ciuperci porcini, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Cotlete de miel la grătar cu muștar Porcini, Cotlete de miel la grătar cu muștar Alma, și Cotlete de miel la grătar cu sos de grătar de muștar.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz); vezi procedura de grătar. Înmuiați ciupercile în apă fierbinte (2 căni) până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Ridicați ciupercile din apă și strecurați lichidul printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie așezată peste o cratiță mică. Tăiați gros ciupercile.
Se fierbe lichidul de ciuperci în cratiță până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 13 până la 15 minute.
Bateți muștarul, untul și 1/8 linguriță de piper și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă ciupercile.
Se transferă într-un castron mic și se răcește ușor. Se amestecă 2 linguri de pătrunjel.
Între timp, pulsați rozmarin, sare kosher, usturoi și 1/2 linguriță piper într-un robot de bucătărie pentru a forma o pastă grosieră, răzuind părțile laterale. Frecați uleiul peste cotlet, apoi acoperiți uniform cu amestec de rozmarin.
Grătar cu ulei, apoi grătar cotlete în 2 loturi, acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz, rotind o dată, 4 până la 6 minute pe lot pentru mediu-rar.
Presărați muștar porcini cu lingura rămasă de pătrunjel și serviți cu miel.
Avignonesi Rosso di Toscana ' 05
* Muștarul Porcini, fără pătrunjel, poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Se aduce la temperatura camerei, apoi se amestecă 2 linguri de pătrunjel și se presară cu restul.* Amestecul de rozmarin poate fi făcut cu 8 ore înainte și răcit.