Cotlete de miel frecate cu coriandru și Chile

Cotletele de miel frecate cu coriandru și Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 880 calorii, 86G de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $5.62 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cotlet de umăr, semințe de coriandru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Coriandru și chimen frecat cotlet de porc, Cotlet de porc frecat cu cacao și Chile, și Cacao-chile frecat cotlet de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți sucul de lămâie și usturoiul între 2 pungi de plastic sigilabile și puneți 6 cotlete legate în fiecare pungă, agitând pentru a distribui marinada. Marinați 20 de minute. Măcinați fulgii de coriandru și ardei roșu cu un mortar și pistil sau într-o râșniță electrică de cafea/condimente, apoi turnați pe o farfurie. Cotletele se usucă și se condimentează bine cu sare. Înmuiați ambele părți ale fiecărui cotlet în amestec de condimente pentru a acoperi.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi cotletele rumenite, câte 4, până se rumenesc pe toate părțile (adăugați mai mult ulei în tigaie pentru fiecare lot).
Transferați cotletele într-o tigaie mare de mică adâncime (adâncime de 1 inch), așa cum este rumenită.
Când toate cotletele sunt rumenite, prăjiți în mijlocul cuptorului 10 minute pentru mediu-rar.
Scoateți șirul înainte de servire.
* Cotletele pot fi rumenite cu 30 de minute înainte și păstrate la temperatura camerei.