Cotlete de miel cu sos de rodie și Pilaf de șofran
Cotletele de miel cu sos de rodie și Pilaf de șofran necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 444 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, bulion de pui, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Încercați Cotlete De Miel Cu Rodie Și Sos De Vin Roșu, Cotlete De Miel Cu Pilaf De Orez Cu Spanac, și Cotlete de miel cu gust de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul și aranjați grătarul cuptorului la 8 inci de broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți o oală mare de sos la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați untul și lăsați-l să se topească, apoi adăugați orzo și amestecați. Prăjiți pastele până se rumenesc, 3 minute, apoi adăugați orezul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Paste
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Orez
4
Adăugați firele de șofran și amestecați în stoc. Aduceți lichidul la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și acoperiți oala cu un capac bine fixat. Gatiti orezul pana se inmoaie, aproximativ 15-18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Stoc
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Între timp, rulați rodia pe tejghea în timp ce aplicați presiune timp de un minut. Țineți rodia peste o oală mică și tăiați-o cu un cuțit mic ascuțit; sucul va ieși în grabă. Strângeți rodia până când se produce 3/4 până la 1 cană de suc. Se amestecă vinul, Worcestershire, boabele de piper, cuișoarele și frunza de dafin. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și reduceți lichidul la jumătate, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Boabe De Piper
Rodie
Frunze De Dafin
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suc
Rola
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Grăsime De Porc înapoi
6
Se toarnă puțin sos într-un castron mic, se amestecă amidonul de porumb, apoi se toarnă amestecul în sos. Gatiti pana se ingroasa, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Scoateți și aruncați boabele de piper, cuișoarele întregi și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
8
Aranjați cotletele pe o tigaie pentru pui și condimentați cu sare și piper, după gust. Se fierbe timp de 3 până la 4 minute, sau doar 1 minut pe fiecare parte pentru centrele roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
9
Când cotletele intră în broiler, încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Tigaie
10
Adăugați usturoiul și amestecați timp de 2 minute, apoi adăugați spanacul și lăsați-l să se ofilească. Condimentează cu sare, piper și nucșoară, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Usturoi
Nucșoară
Piper
Sare
11
Aranjați 3 cotlete pe fiecare farfurie de servire.
12
Stropiți cu sos de rodie și serviți pilaful de șofran și spanacul ofilit alături.