Cotlete de miel cu sos de mentă și muștar

Cotlete de miel cu sos de mentă și muștar
Cotletele de miel cu sos de mentă și muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1399 calorii, 56G de proteine, și 127g de grăsime pe porție. Pentru $9.14 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, miere, linguri de oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete de miel cu sos de mentă și muștar, Cotlet de miel pentru Bebeluși Dijon cu sos de coacăz roșu-mentă, și Cotlete De Miel La Grătar Cu Sos Simplu De Mentă Cu Sirop.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Puneți usturoiul într-o cratiță mică și adăugați 2/3 cană de ulei, pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Încălziți uleiul și usturoiul la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Scoateți uleiul de pe foc. Aranjați Cotletele de miel pe tigaia broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Stropiți 3 lingurițe de ulei de usturoi peste miel și întindeți uleiul peste cotlet cu o perie pentru a acoperi uniform. Se condimentează cotletele cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
La un robot de bucătărie sau blender, adăugați muștar, oțet, miere. Porniți procesorul sau blenderul și transmiteți usturoiul și uleiul rămas. Opriți procesorul sau blenderul și adăugați mentă în recipient. Pulsează și macină sosul de scufundare pentru a încorpora frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
MuștarMuștar
OțetOțet
UsturoiUsturoi
MiereMiere
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Coaceți cotletele 3 minute pe fiecare parte, apoi lăsați-le să se odihnească până la 10 minute pentru ca sucurile să se distribuie. Mielul va fi gătit la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
8
Serviți 3 cotlete de persoană cu sos de scufundare porționat în frunze de radicchio de-a lungul cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
9
Se ornează cu crenguțe de mentă. Roșiile umplute Tabbouleh și fasolea albă cu cimbru fac garnituri minunate. Vezi rețetele de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole AlbăFasole Albă
TomateTomate
CimbruCimbru
MentăMentă
DificultateMediu
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista