Cotlete de miel cu Salsa prăjită
Cotletele de miel cu salsa prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 667 calorii, 47G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $10.32 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, cotlet de coaste de miel, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este super. Încercați Cotlete de miel cu ardei roșu și salsa de mentă, Cotlet de miel cu fistic Salsa Verde, și Cotlete de miel cu pere asiatice și salsa Kiwi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde). Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați usturoiul, menta, coaja de lămâie, 1/4 cană de ulei de măsline și 1 linguriță. fiecare sare și piper.
Adăugați Cotletele de miel și amestecați pentru a acoperi.
Grătar roșii, ceapă și ardei grași, întorcându-se de două ori, până se înmoaie și se înnegrește, 6 minute.
Scoateți cotletele din pungă, păstrând marinada pe carne. Cotlete la grătar, întorcându-se o dată, până când se face așa cum doriți, 5 minute în total pentru mediu-rar (tăiat pentru a testa).
Se toacă legumele și se amestecă cu restul de 1/4 cană de ulei de măsline, pătrunjelul, sucul de lămâie și restul de 1 linguriță. fiecare sare și piper.