Cutletele de legume necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 179 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 38 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 6. Un amestec de sare, garam masala, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete De Curcan, Cotlete De Năut, și Cotlete De Pui De La A La Z.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii, morcovul, fasolea verde și mazărea într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe 15 minute, până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Scurgeți legumele, transferați-le într-un castron și amestecați-le cu un masher de cartofi, lăsând câteva bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Vinegretă De Verjuic
3
Amestecați oul, 3/4 cană firimituri de pâine, garam masala, piper cayenne și sare în bol cu piureul de legume. Formați amestecul în chiftele mici de aproximativ 1/2 inch grosime. Dragați prăjiturile din firimiturile de pâine rămase pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Garam Masala
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți prăjiturile acoperite până se rumenesc.