Cotlete de ghimbir cu ananas
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, Cotletele de ananas și ghimbir ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,78 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 441 de calorii . Un amestec de apă, piper, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 71% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Cotlete de porc cu ananas la grătar , scoici prăjite cu ananas, salsa de ghimbir și lămâie șihalibut glazut cu ghimbir și soia cu condiment de piersici și ghimbir .
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând 1/4 cană de suc; puse deoparte.
Combinați piperul și ghimbirul; frecați pe ambele părți ale cotletelor de porc. Într-o tigaie, rumeniți cotletele în unt timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Adăugați suc de portocale, 1 cană de ananas și suc de ananas rezervat. (Păstrați ananasul rămas la frigider pentru o altă utilizare.)
Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când carnea este fragedă.
Scoateți cotletele de porc și păstrați la cald. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sarea și apa până se omogenizează; se amestecă în sucuri de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu carne de porc.