Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Cotletele de curcan în sos de hamsie-unt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 438 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,33 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână șalotă, arpagic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete de curcan cu sos de roșii, Cotlete de curcan cu sos de cidru-Dijon, și Cotlete De Curcan Cu Sos De Smântână De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper pe o farfurie. Se usucă cotletele, apoi se dragează în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare, până când strălucește, apoi saut curcan în 2 loturi, rotind o dată, până devine auriu și gătit, 3 până la 4 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se transferă pe o farfurie și se menține cald, acoperit lejer cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Șalotă maro în grăsime rămasă în tigaie, amestecând frecvent, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați vin și fierbeți, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
6
Se ia de pe foc și se amestecă în pastă de hamsii, unt și arpagic până se încorporează. Întoarceți cotletele în tigaie cu orice suc de pe farfurie și întoarceți-le la acoperire.