Cotlete de curcan în sos de hamsie-unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Cotletele de curcan în sos de hamsie-unt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 438 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,33 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână șalotă, arpagic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete de curcan cu sos de roșii, Cotlete de curcan cu sos de cidru-Dijon, și Cotlete De Curcan Cu Sos De Smântână De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper pe o farfurie. Se usucă cotletele, apoi se dragează în făină, scuturând excesul.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare, până când strălucește, apoi saut curcan în 2 loturi, rotind o dată, până devine auriu și gătit, 3 până la 4 minute pe lot.
Se transferă pe o farfurie și se menține cald, acoperit lejer cu folie.
Șalotă maro în grăsime rămasă în tigaie, amestecând frecvent, aproximativ 2 minute.
Adăugați vin și fierbeți, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în pastă de hamsii, unt și arpagic până se încorporează. Întoarceți cotletele în tigaie cu orice suc de pe farfurie și întoarceți-le la acoperire.