Tort De Migdale
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu migdale ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 578 calorii, 14g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, ouăle, migdalele albite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – alias: tort de bucurie cu migdale! # BundtaMonth, Anul Nou Almond Pound Cake (Tort De Noroc), și Tort de migdale de ciocolată neagră cu cremă de brânză de migdale de ciocolată Fr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină o tigaie cu arc de 8 sau 9 inci.
Se dizolvă drojdia în laptele călduț și se lasă dovada până se spumează.
Întindeți migdalele pe o foaie de copt și coaceți până sunt ușor prăjite, 2 până la 3 minute.
Lăsați să se răcească, apoi puneți-le într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică, adăugați 2 linguri de zahăr și pulsați până când migdalele sunt tocate foarte fin, dar nu pulverizate. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile cu 3/4 cană de zahăr până la galben pal. Bateți în unt.
Adăugați mierea, amestecul de drojdie, lichiorul și migdalele și bateți pentru a combina.
Adăugați făina în două sau trei adaosuri, amestecând bine.
Într-un castron mare, bateți albușurile cu restul de 2 linguri de zahăr până se înțepenesc. Îndoiți treptat albii în amestecul de migdale.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită, agitând tigaia pentru a distribui aluatul uniform.
Așezați tigaia pe raftul din mijloc al cuptorului preîncălzit și coaceți timp de aproximativ 40 de minute, sau până când un cuțit subțire introdus în centrul tortului iese curat.
Lăsați tortul să se răcească aproximativ 10 minute, apoi îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și lăsați tortul să se răcească complet pe un raft înainte de servire.