Cotlete de curcan glazurate și ardei grași
Cotletele de curcan glazurate și ardeii grași sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 379 calorii. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, piper, tăieturi de piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet de curcan saut cu sparanghel si ardei gras rosu, Ardei Grași Umpluți Cu Curcan, și Ardei grași umpluți cu cuscus și curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron.
Presărați sare și piper negru pe ambele părți ale cotletelor.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde.
Adăugați tăieturi și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți cotletele din tigaie și păstrați-le la cald. Reduceți căldura la mediu; adăugați ardei grași și fierbeți 2 minute.
Adăugați amestecul de bulion de pui în tigaie și gătiți 30 de secunde, amestecând constant. Puneți sosul și ardeii grași peste tăieturi.