Cotlete de curcan cu sos și salată de umplutură crudă
Cotletele de curcan cu sos și salată de umplutură crudă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 726 calorii, 19g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de făină, ulei de măsline, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Cotlete de curcan cu sos de tigaie, Cotlete de curcan prăjite cu pui cu sos Redeye, și Piept de curcan cu umplutură și sos.
Instrucțiuni
1
Condimentează curcanul cu sare și piper și condimente de pasăre. Configurați o stație de pâine cu făină, apoi ou, apoi pesmet. Pâine de pâine și rezervați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2
Combina patrunjel, telina, scallions, mere, ciuperci și rochie cu sare, piper, sucul de 2 lămâi, 3 linguri de ulei de măsline. Unt pâine prăjită apoi se taie în zaruri 1/4 inch. Aruncați pâinea și cimbrul în salată. Umeziți puțin salata de umplutură cu cidru de mere sau suc și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New York
Ghimbir întreg, Zdrobit
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Topiți 3 linguri de unt la foc mediu în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați făina și gătiți 1 minut, apoi bateți în stoc, condimentați cu sare și piper și Worcestershire și îngroșați stocul câteva minute la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Verde Murată
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
5
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare, gătiți cotletele 10 minute întorcând o dată. Dacă tigaia este prea mică pentru a găti toate cele 4, rezervați 2 sub folie și adăugați o altă lingură ulei de măsline și gătiți cotletele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Serviți cotletele pe salata de umplutură crudă și deasupra cu sos cald.