Cotlete cu salsa de porumb
Cotlete cu salsa de porumb este o rețetă mexicană pentru 6 porții. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și lactate are 2981 de calorii , 494 g de proteine și 93 g de grăsimi per porție. Pentru 24,88 USD per porție , această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită cotlete de mușchi de porc, ulei de canolan, pudră de chili și coriandru. Funcționează bine ca un fel principal scump. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor spoonacular de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare includ cotlete de porc rumenite cu salsa de mango , burgeri de fasole neagră și legume cu salsa de porumb și salsa de porumb rumenit și piper .
Instrucțiuni
Frecați ambele părți ale cotletelor de porc cu pudră de chili. Acoperiți și dați la frigider timp de 20 de minute.
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, rumeniți cotletele în ulei; scurgeți-le.
Adăugați roșiile, porumbul și măslinele. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 12-16 minute sau până când carnea este fragedă și sucul curge limpede.
Scoateți cotletele și păstrați-le calde. Încorporați coriandrul în amestecul de porumb; serviți cu cotlete.