Cotlet de vițel prăjit cu struguri
Nevoie de o curs principal fără gluten și prietenos cu FODMAP? Cotletele de vițel prăjite cu struguri ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 515 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți struguri, sare și piper, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc umplute cu struguri prăjiți, Cotlet Dublu De Vițel Prăjit, și Cotlete de vițel prăjite la tigaie cu rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Pe o foaie de copt robustă, aruncați strugurii cu oțetul, 1 1/2 linguri de unt și zahăr; condimentează cu sare și piper. Prăjiți aproximativ 10 minute, agitând foaia de copt la jumătatea drumului, până când strugurii sunt fierbinți și tigaia sfârâie.
Frecați Cotletele de vițel cu restul de 1 lingură de unt și condimentați cu sare și piper. Împingeți strugurii pe o parte a foii de copt.
Adăugați Cotletele de vițel și prăjiți timp de aproximativ 5 minute, sau până la sfârâit dedesubt. Întoarceți cotletele și prăjiți-le timp de 5 minute mai mult pentru carnea medie-rară.
Transferați Cotletele de vițel într-un platou, răzuiți strugurii și sucurile deasupra și serviți.