Cotlete de vițel Pizzaiolo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 6.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1072 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sare, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Cotlete De Vițel De Salvie, Cotlet De Vițel Francez, și Cotlet De Vițel Balsamico pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul la 500 de grade F. Într-o cratiță de 2 până la 3 litri, încălziți 4 linguri de ulei până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Adăugați ceapa și oregano și gătiți 7 până la 9 minute, până când ceapa este moale și maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați sosul de roșii de bază și 1/4 cană de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, fierbeți 10 minute și lăsați-o deoparte chiar lângă arzător pentru a se încălzi. Condimentează Cotletele de vițel cu sare și piper, sotează în restul de 2 linguri de ulei de măsline până se rumenesc ușor. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte la coacerea dorită, aproximativ 7 până la 9 minute pentru mediu-rare. Lingurați 3 până la 4 linguri de sos cald de roșii peste fiecare cotlet, lăsând osul expus. Încingeți mozzarella pe cea mai largă parte a răzătoarei de brânză și presărați peste cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Cotlete De Vițel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răzătoare
4
Așezați din nou foaia de fursecuri cu cotletele sub broiler și gătiți până când brânza clocotește și se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Scoateți din broiler pe platou, rupeți frunzele de busuioc și presărați peste cotlete și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
6
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi
9
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține o săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.