Cotlet de vițel la grătar cu salată de rucola și busuioc
Cotletele de vițel la grătar cu salată de rucola și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, cotlete de vițel cu coaste, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de vițel prăjite la tigaie cu rucola, Cotlet de vițel cu șalotă prăjită, rucola și mămăligă moale, și Cotlet de porc cu cinci condimente cu salată de nectarină și Rucola la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună uleiul, sucul de lămâie, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron mare până se combină, apoi amestecați roșiile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Tomate
Piper
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați ușor cotletele (evitând osul) până la 1/8 inch grosime între 2 foi de folie de plastic cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De Carne
Folie De Plastic
știft De Rulare
3
Prăjiți firimiturile de pâine într-o tigaie mare cu 4 fețe în cuptor, amestecând o dată sau de două ori, până când se usucă, dar nu sunt aurii, 7 până la 10 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Amestecați firimiturile împreună cu brânza și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron puțin adânc sau o farfurie de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Presărați cotletele cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
6
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie de ceară. Puneți uleiul într-un alt vas de mică adâncime sau placă de plăcintă. Înmuiați fiecare cotlet în ulei, lăsând excesul să se scurgă, apoi dragați ambele părți ale cotletului (și osului) în amestec de pâine-pesmet, apăsând ușor pentru a ajuta firimiturile să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Hârtie De Ceară
Bol
7
Transferați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Pregătiți un grătar pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (foc mediu pentru gaz).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Grătar cu ulei, apoi cotlete la grătar, acoperite numai dacă se folosește un grătar cu gaz, întorcându-se o dată, până când apar doar fierte și maro auriu și semne de grătar, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
1
Chiar înainte de servire, adăugați rucola și busuiocul în salată și aruncați, apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rucola
Busuioc
2
Se servește peste cotlet.
1
* Puteți înlocui Cotletele de porc dezosate cu grosimea de 1 inch pentru Cotletele de vițel; reduceți timpul de grătar la 6 minute în total.* Amestecul de pâine-pesmet poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit.* Cotletele pot fi bătute și acoperite cu 2 ore înainte și răcite.