Cotlet De Vițel La Grătar

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Cotletele de vițel la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 419 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de oțet balsamic, salvie, cotlet de vițel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Cotlet De Vițel De Lămâie-Pătrunjel La Grătar, Cotlete de vițel la grătar cu salată de rucola și busuioc, și Cotlet de vițel la grătar cu sos de roșii Prosciutto.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar greu; sigiliu. Marinați la frigider 4 ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți cotletele din pungă; aruncați marinada.
Așezați cotletele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătați 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.