Cotlet de porc și sos de mere
Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 388 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți zahăr, apă, mere mcintosh și galan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Mere, Cotlet de porc și sos de mere, și Cotlet de porc și sos de mere.
Instrucțiuni
Se amestecă laptele și 2 lingurițe de sare într-un vas superficial de 3 litri, apoi se adaugă Cotletele de porc. Marinați, acoperiți și răciți, răsturnând o dată, cel puțin 1 oră.
Cojiți, miez și tocați grosier merele, apoi amestecați împreună cu ingredientele rămase de mere într-o cratiță grea de 3 litri. Aduceți la foc mic, amestecând ocazional, apoi reduceți focul la moderat scăzut și gătiți, acoperit, amestecând ocazional, până când merele se destramă, 15 până la 20 de minute. Aruncați frunza de dafin și zdrobiți merele cu o furculiță. Păstrați sosul de mere cald, acoperit.
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Amestecați firimiturile de pâine, usturoiul, rozmarinul, cimbru și restul de linguriță de sare într-un castron puțin adânc.
Ridicați Cotletele de porc din lapte 1 la un moment dat, lăsând excesul să picure și dragați în pesmet, bătând ușor firimituri pentru a ajuta la aderare, apoi transferați-le într-o tavă, aranjând în 1 strat.
Încălziți 2 linguri de ulei și 2 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati Cotletele de porc din 2 sau 3 loturi, fără aglomerare, răsturnând o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, 5 până la 6 minute pe lot.
Transferați ca gătit într-un platou și păstrați-l cald la cuptor. (
Adăugați mai mult ulei și unt în tigaie, după cum este necesar.)
Serviți Cotletele de porc cu sos de mere.
* Cotletele de porc pot fi marinate în lapte până la 4 ore.* Sosul de mere poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți înainte de servire.