Această rețetă servește 45 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 38 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ridichi, ceapă, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cotlet De Porc Coace, Coaceți cotlet de porc All-in-One, și Cotlet De Porc Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați hominy, ceapă și ardei într-un vas de copt de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Hominy
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se acoperă cu cotlet; se presară cu amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Coaceți 35 min. sau până când se termină cotletele (150F).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se servește acoperit cu ridichi și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.